לחץ על תמונה כדי לראותה בהגדלה

1.


הכנסת קמח לקערת הלישה
2.


הכנסת "מים שלנו" לקערת הלישה
3.


לישת הקמח והמים
4.


לישת הקמח והמים
5.


הבצק
6.


לישת הבצק כנקניק ארוך
7.


המשך לישת הבצק
8.


חיתוך הבצק לחתיכות קטנות
9.


חיתוך הבצק לחתיכות קטנות
10.


מרדדים את הבצק החתוך למצות
11.


קבוצת פועלים מרדדת בצק
12.


בסיום הרידוד מחוררים את הבצק
13.


מכינים את הבצק להכנסה לתנור
14.


העברת הבצק לתנור
15.


הכנסת הבצק לתנור
16.


הוצאת המצות מן התנור
17.


מצות אפויות
18.


מצות אפויות