מעבדת מכון התורה והארץ
חרקים בירקות קפואים
נבדקו במעבדה 4 שקיות ברוקולי משתי חברות (להלן חברה א', חברה ב') שונות וכן שתי שקיות כרובית מחברה א', להלן תוצאות הבדיקות:
חברה |
סוג הירק |
משקל |
ת. אחרון לשיווק |
מימצאים |
חברה א' |
ברוקולי |
800 גר' |
30/4/2001 |
א. תיפרחת עם 3 כנימות מתות. ב. תיפרחת עם כנימה מתה ג. תיפרחת עם עשרות כנימות מתות. |
חברה א' |
ברוקולי |
800 גר' |
30/4/2001 |
א. תיפרחת עם 4 כנימות מתות. ב. תיפרחת עם 3 כנימות מתות. ג. תיפרחת עם טריפס מת. ד. תיפרחת עם עשרות כנימות מתות. |
חברה ב' |
ברוקולי |
500 גר' |
3/2000 |
נקי. |
חברה ב' |
ברוקולי |
500 גר' |
3/2000 |
נקי |
חברה |
סוג הירק |
משקל |
ת. אחרון לשיווק |
מימצאים |
חברה א' |
כרובית |
900 גר' |
30/12/2001 |
נקי. |
חברה א' |
כרובית |
900 גר' |
30/12/2001 |
נקי. |
נתונים נוספים בהקשר לירקות מוקפאים, ראה בחוברות אמונת עתיך (2 עמ' 33), (15 עמ' 38).